В Києві відкрився новий Еко-Етно-Трайбл Shop «Джива»

1

Свої двері перед відвідувачами та прихильниками здорового та екологічного способу життя гостинно розкрили новий Еко-Етно-Трайбл Shop «Джива», черговий витвір мережі магазинів «FluRaNet», та вегетаріанське кафе «Eco Buffet». Тепер кияни та гості столиці можуть насолодитися еко-атмосферою, що матеріалізувалася на території ТЦ «Васильківський». Вигідне поєднання еко-кафе із магазином креативних та екологічних речей дозволяє не тільки побалувати себе смачними та корисними стравами та напоями веггі-кухні (приготованими із натуральних продуктів рослинного походження), але й повністю зануритися в атмосферу гарного настрою, позитиву та здорового способу життя, зробити приємні та вигідні покупки собі та своїм близьким. У наш час усе більша кількість людей починає усвідомлювати важливість та необхідність екологічного підходу до всього – починаючи із захисту навколишнього середовища й закінчуючи харчуванням та зовнішнім виглядом. Тому зовсім не дивно, що ідеї здорового способу життя, вегетаріанства та веганства, одяг із натуральних матеріалів (вовни, льону, бавовни) набувають усе більшої популярності! Втіленням вищеперерахованих ідей і є еко-простір у ТЦ «Васильківський» - магазин «Джива» та «Eco Buffet». Для ідейних натхненників принципи «еко френдлі», вегетаріанства та креативності є не просто «модною фішкою», як зараз прийнято говорити, а принциповою життєвою позицією та матеріальним втіленням особливого способу мислення.  У перекладі із найстародавнішої мови світу – санскриту, слово «джива» має безліч значень, але найголовнішими можна вважати такі, як «душа», «життя». Це те, що надає духовність усьому тлінному, минущому, фізіологічному, одухотворює та надає сенсу. Не дивно, що автори вибрали для свого магазину саме таку назву. Усі речі, що очікують вас на полицях магазину «Джива», перш за все, створені з любов’ю та увагою до своїх майбутніх власників. Варто відмітити розмаїття запропонованих «скарбів»! І тут головне не розгубитися! J Адже вибрати є з чого! 

ОДЯГ ІЗ НАТУРАЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ 

27 

У «Дживі» величезний вибір одягу із льону, вовни, бавовни, джута, конопель. І це все – неповториний, оригінальний, авторський витвір дизайнерів FluRaNet. Чоловічі та  жіночі речі не тільки зручні, практичні та екологічні. Вони ще й дуже гарні! Сучасні мислячі люди, що турбуються про власне здоров’я та захист навколишнього середовища, зрадіють можливості придбати одяг із натуральних тканин, що відрізняється простотою крою, природністю, кольорами, що тішать око, розмаїттям етнічних орнаментів. Це речі зручно носити (варто тільки раз спробувати – і ви не відмовите собі у комфорті носити такий одяг постійно), за ними легко доглядати. Окрім того, вони відмінно підкреслюють Вашу індивідуальність. Адже синтетика давно не в моді! Кожна річ оригінальна і знайти 2 однакових буде справою вельми складною. Більше того – речі ексклюзивні! При розробці речей дизайнери надихалися етнічними традиціями різних країн світу – Інідія, Балі, Непал, Індонезія, Україна… Наприклад, навіть така забута, здавалося б, деталь жіночого гардеробу, як українська плахта, знайшла своє втілення в асортименті магазину. Щоправда, в дещо модернізованому та стилізованому вигляді. Штани, спідниці, сукні, туніки, сведри, сорочки, пончо, кофтини та безліч аксесуарів – пояси, сумки (еко-торби з ряднини з малюнками ручної роботи!), покривала, полотна – всього й не перерахуєш!

31 

Екологічні «фєнєчки» - рай для хіппі й не тільки! У асортименті магазину можна знайти «фєнєчки» та інші прикраси (намисто, сережки, підвіски, каблУчки, браслети, кулони, медальйони) ручної роботи, що підходять саме Вам. Із впевненістю сказати можна тільки одне: потрапивши сюди, ви точно не підете без покупки! Адже саме тут, серед величезного яскравого розмаїття, від якого захоплює подих (час летить тут так непомітно! J), точно зачаїлася «ваша» річ, що чекає саме на Вас! Саме слово «фєнєчка» означає, власне, не що інше, як браслет ручної роботи із найрізноманітніших матеріалів – бісеру, мотузків, стрічок або ниток. «Фєнєчки» отримали широке розповсюдження у середовищі хіппі, що вважали себе «дітьми квітів», та були їх невід’ємним атрибутом, способом самовираження. Сьогодні «фєнєчки» використовуються просто як прикраса, їх зазвичай плетуть у якості подарунка для певної людини, з урахуванням її характеру, вподобань, свого власного ставлення до неї. Часто їх дарують на день народження. Для виготовлення прикрас у «Дживі» використовуються натуральні матеріали – не тільки відносно звичні (нитки, глина, ряднина, вовна, дерево, кераміка), але й, на перший погляд, екзотичні. Наприклад, палички кориці, кісточки та насіння різних плодів та рослин, горіхи, жолуді, сушені фрукти. Стосовно духовної складової, то тут панує ЕТНІКА у всьому розмаїтті своїх проявів. Це й елементи Трипільської культури, частинки Східної філософії, слов’янська міфологія (обереги та магніти із натурального кедру нікого не залишать байдужими), незвичні музичні інструменти (варгани, дримби, сопілки, окарини, Співучі чаші). Поняття ТРАЙБЛ, що використовується у назві магазину, несе в собі потужний позитивний заряд, що відправляє нас до витоків, початків, що позначає, поряд із усім іншим, шаманський оберіг, тотемне божество, стародавню позитивну енергію. Якщо Ви шукаєте подарунки своїм близьким та друзям – сміливо вирушайте до «Дживи»! Сувеніри ручної роботи, полотна, картини, натуральні ароматичні палички, магніти, авторська іграшка – вибір просто величезний! Заряд позитивної енергії, гарного настрою та спокою гарантований! Можна бути твердо впевненим, що весь асортимент магазину «Джива» - виключно ручна авторська робота, ексклюзив, дотримання принципів «eco friendly». Усе, що Ви бачите тут, створене без збитку для природи, у дружній до неї атмосфері, із матеріалів, що вона ж сама і надає. Також існує пункт прийому використаних елементів живлення, що попереджує забруднення навколишнього середовища їх отруйними елементами. Таким чином «FluRaNet» та «Джива» на ділі втілюють у життя принципи екологічності, захисту навколишнього середовища, здорового способу життя та використання усього розмаїття природних матеріалів без збитків для неї самої. 

30 

Після приємного шопінгу можна зовсім нікуди не йти! Адже є Eco Buffet, де можна смачно й здорово поїсти, зарядитися бадьорістю та енергією на цілий день, а також дізнатися  багато нового про принципи здорової їжі, вегетаріанства та сироїдіння. Усі страви кафе приготовані з любов’ю, на основі чистих натуральних продуктів без вмісту м’яса та риби. Це не тільки смачно, але й корисно для здоров’я! Отож, ЕКО-ЕТНО-ТРАЙБЛ SHOP «Джива» та «Eco Buffet» чекають на вас кожного дня у ТЦ «Васильківський» за адресою: вул. Васильківська, 28, м. Васильківська. Тел. 425-66-84.   

Нейд Нортон © 2012


Ваша оценка: None Оценка: 4 (7 голосов)

Отправить комментарий

Содержание этого поля является приватным и не предназначено к показу.
 
  • Доступны HTML теги: <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.

Подробнее о форматировании

CAPTCHA
Это небольшой тест на вашу человечность
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Программа "Экзальтация"


You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.


Скачать выпуск #0
Все выпуски программы в mp3
Все выпуски через торрент

Последние комментарии

Последнее на форуме

Рассылка PsyShine

Будьте в курсе наших последних новостей!

RSS-материал

Psychic Radio Station


Сейчас играет:

PsyShine в сети

Популярные категории

Вход в систему